Skip to main content

Platser kvar för att gå UGL på Drakamöllan v.46!

Missa inte att gå UGL på Drakamöllan v.46!

Hur utvecklas en grupp? Vad händer i gruppen under utvecklingen? Vad kan främja respektive hämma en grupps utveckling? Hur påverkar värderingar och normer gruppen? Du kommer på olika sätt att få testa, träna på och undersöka ditt ledarskap och dina beteenden och genom detta få ökad insikt i hur du uppfattas som ledare. Du kommer även att få träna på att ge och ta emot feedback, kommunikation, konflikthantering, beslutsprocesser och hur du hanterar det som sker runtomkring dig men även inuti dig.

Kursen genomförs i internatform. Deltagarna ingår i en främlingsgrupp på åtta till tolv personer under fem dagar. En blandad grupp med främlingar utan tidigare kunskap om varandra ger fler och djupare perspektiv, vilket ökar möjligheterna för personlig utveckling. Kursen genomförs med två särskilt utbildade och av Försvarshögskolan licensierade handledare. Du får en komplett dokumentation av utbildningen och ett utbildningsintyg efter avslutad kurs.

Klicka här för att läsa mer & komma till anmälan!

Vi ses!