Skip to main content

Christian Sandblom under UM utbildning i Kungsbacka Kommun.

Utvecklande medarbetarskap (UM)

Nu är tiden inne för utveckling av medarbetarna!

Det finns mängder med forskning och litteratur om ledarskap. Betydligt mindre finns skrivet om medarbetarskapet, trots att medarbetarna inte bara är flest till antalet utan också är de som står för den huvudsakliga leveransen.

Ur ett generaliserande historiskt perspektiv har medarbetarens uppgift varit att med muskelkraft verkställa ledarens önskemål. Den tiden är förbi. Dagens medarbetare är ofta välutbildade, har komplexa uppgifter och har förmågan att själva hitta och processa information av olika slag. Det nya ledarskapet handlar inte om att tänka och beordra utan om att över tid utveckla medarbetaren och gruppen i linje med organisationens samlade uppdrag. Medarbetarskapet ska därmed ses som direkt sammanlänkat med ledarskapet.

“Nu har jag förstått hur viktig varje medarbetare är för att skapa den kultur vi vill ha”

Kursdeltagare om UM-utbildningen

Charlotte Axelsson & Christel Bäckström under UM-utbildning. 

Omfattning och pris – maila oss eller fyll i kontaktformulär för mer information.

Intresserad av en kurs eller vill du veta mer?

Fyll i formuläret och skicka till oss så hör vi av oss till dig så snart som möjligt. Skriv gärna vilken eller vilka datum och platser du är intresserad av. Om en kurs är full kan vi sätta upp dig på en reserv lista!

  Kursledning

  “Det är först och främst när du blir medveten som du kan bidra till förändring, UM utbildningen stödjer dig i den processen.”

  Charlotte Axelsson, handledare
  Frågor om utbildningen?

  Undrar du över något? Tveka inte att höra av dig till oss.

  KONTAKTA OSS DIREKT